Home
 
Despre
 
Echipament
Camere
Obiective
Accesorii
Filme foto
 
Cum funcţionează ?
Diafragma
Obturatorul
Expunerea
 
Cum fotografiem ?
Reguli şi greşeli comune
Prelucrarea digitală
 
Resurse
 
Contribuţia ta
 
Contact

 

DACĂ VREI SĂ PARTICIPI LA ACEST PROIECT...

Acesta este un site deschis, non-profit. Gāndul de la care am plecat la realizarea lui a fost doar acela de pune prima "piatra", pe principiul bulgărelui de zapadă. Fiindca nu sunt decāt un fotograf (foarte) amator, şi nici măcar un specialist in web site-uri, primesc cu plăcere pe oricine care doreşte să contribuie cu ceva la dezvoltarea lui. O puteţi face prin īmbogăţirea rubricilor existente, a iniţierii altora noi, prin īmbunătăţirea aspectului grafic, etc. După cum vedeţi lipsesc multe subiecte interesante, de actualitate, despre care ar fi mult de spus... Mă gāndesc la fotografia digitală, la filtrele fotografice, la utilizarea blitzului, şi atātea altele. Nu pot scrie despre ele pentru ca nu mă oricep. Dacă voi ştiţi, şi vreţi să scrieţi, sunteţi bineveniţi.

Atenţie, tot ce vedeţi pe aceste pagini reprezintă o muncă benevolă, făcută doar din pasiunea pentru fotografie. Orice contribuţie a voastră va fi, aşadar, gratuită. Nu aşteptaţi nici o retribuţie, de nici un fel.

Toate materialele pe care le veţi posta pe site vor purta semnătura autorului lor.

Īnainte de publicare materialele vor fi verificate pentru a mă asigura ca au legătura cu tematica site-ului şi, pe cīt posibil, că nu reprezintă copieri, reproduceri care să īncalce drepturile de autor.

Contact: foto_magia@yahoo.co.uk